16 July 2010

contest : mata menawan by Fatin

 
contest mata menawan

Kali ni aku join contest mata menawan anjuran dari Macik Fatin. Terbuka untuk semua yang lapisan masyarakat. Mata menawan disini terhad pada manusia saja okeh, no animal allowed in this contest. Mana la nak tau kan tetibe kau orang pergi wat pasal tarok mata si 'Puss in boots' (kucing omel) dalam cite 'Sherk' tuh. Memang jamin si 'Puss' tuh yang menang, sebab mata diew sangat la menawan (aku jeles.kurek mata kau Puss). Contest ini akan ditutup pada tigapuluhsatujulaiduaribusepuluh. Cukup masa untuk minum inershine pati bery demi mencantikkan mata anda. Pergi beli inershine pat, baru mata bersinar. Hoho. Untuk sebarang pertanyaan sila contact amoi operator ditalian *100# kelik MATA.

***
**
*
Tadaaa~
what?? eh Puss, pehal ko menyibok ni. Syuh2!!

*

**

***
nama ana cik putput. nama 'unta' siapa?
(erk. unta padang pasir ka?)
no lens. edit pada nama+frame. and wearing eyeliner :)

mangsa:
referral:
.............
(aku lupa. siapa yang tag aku utk contest ni, sila tampil buat pengakuan.Tq)



*mencari 'Puss' dirumah. mau kurek biji mata 'Puss' dan tampal dimata aku. hunga!hunga!

26 org conteng di jamban:

Ayu Firzara said...

hye, salam singgah...nampak best contest tuh huhu tapi seganlah nak masuk mata tak comel. ;)

MAMA AIZARA said...

slm dr gb..
sy pn masuk contest nih..
tp rse xleh menang coz mata awk lagi menawan..:)

Pinky Pixie said...

gd luck yunk.. chantek mate kamu =)

caca said...

ur eyes damn pretty !

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

ayu : sayang! jum masuk..semua mata manusia ni cantik termasuk awk..nanti join k..hehe nnt sy tag awk..huhuhu~

:)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

mama : awak nih merepek je..mata sy biasa je..saper tahu myb awk yang menang..hehehe~ wish luck to u babe :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

pinky : thanx babe..jum la join contest ni..man e tahu rezeki awk yg menang :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

caca : hahaha..caca jum kite minum inershine pati berry..mata saya biasa je la sayang..
:)

Pinky Pixie said...

sy tak pernah mng contest. haha. lg2 ade saingan mcm cik putput. konpem sy kalah. hihi.support cik putput je la =)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

pinky : aiyak..alah maner tahu ni rezeki awak..sy pon tak pernah menang..tp tak kisah pon..sbb mmg suke join2 contest ni..dapat tmbah mmb..nnt kamo free, kamo join ye contest ni.. :)

Wan_hazel said...

cikputput...put tak dapat nak kenekan wan lah..wwan dah join kontes nie..hehehhe....weeeeeeeeeeeeekkkk..lompat si katak lompat

xazryx said...

gud luck ye .harap2 leh menang .hoho .

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : eh ye ke? bila mase wan join? takda pon letak banner kat side bar..
hohoho~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

xazryx : thanx ya.. :)

hiro said...

pehh..silap besar x jd pelakon ayat2 cnta.hehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hiro : hahaha..pelakon ayat2 cintu jauh berganda2 superb kot muka diorg..huhu~

Wan_hazel said...

wan dah join dah...tp tak letak kontes kat side koz tak suh letak..hehehhe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cess~ puyusss :p

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

comel la.. mcm arab pn de..:)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

zakiah: arab tuh mesti part selendang kan? hahaha put xda mix2..sy keturunan megat tulen..hahaha~

::..akubukansky..:: said...

hihix.arabian girl..huhu

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

akubukansky: hahaha i'm M'sian girl wokek..melayu tulen meh :P

Tomato Gurl's Life said...

cantiknyer mata awak..insyaAllah ley menang..nati sy vote...hehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

tomato: thanx babe..tp mata sy biasa je..sama je dgn mata awk semua..tak da pape yg cantiknye..siap rabun jauh lg ada la..hahaha~

:)

mrs.JamaL said...

gud luck..

comey la template ni..mkcik berkenan beto...apa ke nama ni template ni nak...?

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

mrs.jamal : thanx..entah..sy ta pasan plak pe nama template ni..tapi sy cari di 'btemplates'..bnyk template comel kat sana :)

Related Posts with Thumbnails