15 July 2010

spesial buat si pemberi pelekat dinding

Assalammualaikum. Anda semua sihat? Saya sebenarnye tak sangka saya dicalon untuk kategori ini dan  merangkul enam anugerah sekaligus. Terima kasih pada kaum keluarga yang banyak memberi sokongan, kepada mista boyfi, sahabat handai dan peminatpeminat saya diluar sana yang tidak hentihenti menge'vote' saya.
TEEEETTT!!!! OKEK SUDAH. KAU JANGAN MELEBIH CIK PUTPUT


Award dari : Macik Syura

Award ditag oleh : Erk. Aku lupe saper yang tag aku. Sory :(
Award dari : Macik Aie Izzaty

a) betol ke blog kau ni hot??
Entah la. Kau orang rasa macam mane?

b) bukti?
Haaa. Pat2 kasi bukti kat pemberi award ni. Aku takda bukti

c) 12 perkara tentang orang yang kasi award ni.story sikit
Alamak ini yang aku lemah ni. Aku dah la taksuke judge orang dari kulitnya. Aku teka je la eh. 
1. Comel
2. Rajin (bukti anda buat award ni)
3. Kreatif
4. Simple (berdasarkan design blognye)
Erk. Empat dah la. Kang banyak kang wat tambah dosa aku je kalo salah. Hahaha

d) 3 orang yang akan dapat award nih.
Anda semua berhak ambil. Sebab semua hebathebat belaka
 
 Award ditag oleh : Macik Bucken
Award dari : Macik Anis Izyan 

1.Apa nama blog dan knape letak nama itu?
CikPutputStories. Sebab nama aku CikPutput dan mostly blog ini ceritakan kisah aku

2.apa nama URL dan dari mana datangnya idea 2? 
http://akusipenuliscerita.blogspot.com. Entah, idea datang tanpa disedari :)

3.apa method dlm tulisan anda? 
Erk. Entah. Takda kot methodmethod ni

4.pernah terasa nak hapuskan blog?ape sebab musababnya 
Baru buat kot blog ni. Takkan nak hapus dah.
5.pernah ahli keluarga anda bc blog anda? 
Pernah. Adikbadik aku dan saudaramara

6.apa perasaan anda bila ada org kata blog anda buruk sedangkan org lain kata blog anda cantik? 
Takpernah plak dapat kritikan membina seperti itu :p

7.bila blog anda diberanakkan? 
 20. April. 2010. Hey blog, saper daddy kau?

8.siapa org pertama yg tau blog anda? 
 My boyfi :)

9.apa perasaan anda bila org berkata ttg blog anda di sekolah? 
 Manada aku sek lagi. Kawan2 kolej kata aku sudah maju. Wei, aku mmg dah lama maju dari kau orang. Ni blog ketiga aku la selain dr blog private dan blogshop

10. 10 org seterusnya ditag
Tapi kebanyakkan bloggers dah ada award ni.Aku tag bg yang takda lagi la.
1. Pakcik Jakall
2. Macik Bahiah
3. Macik Lydia
4. Macik Farah
5. Macik Fana
6. Daktecit Candy 

Award ditag oleh : Macik Bucken dan Macik Kila                   
Award dari : Macik Anis Izyan  

1.anda harus memuji pemberi award 
 Maner satu ni? Macik Bucken ke Macik AnisIzyan? Erk. Anda berdua sangat shuit sebab sudi memberi saya award ini :)
 
2.sile bagi award ni kepada 10 blogger lain 
 Aku tag enam orang kat atas tuh semula. Bagi yang takda award ni lagi. Sila la ambil.

3.anda mesti beritahu kepada 10 blogger tadi 
 Sayang2! Anda dapat award! Ambilla.Ngee~

4.bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best,great?
Ada ke? Mana ada. Aku low height profile ja. Takda hebat pom.
Award ditag oleh : Macik Kamaryeah
Award dari : Macik Caca 

1. ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
Owh. Sangat susah mau cari design yg omel. Pastu menggangu mista boyfi suh ajarkan caracara mengubah HTML code. Akhirnya berjaya!

2. website yang korang selalu pegi untuk membantu mengedit blog korang
Aku sangat suka pergi ke 'Btemplates'

3. tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri kamu
student. perempuan. anaksulung. sukakatak. sukapulau.

4. tag kawan yang kamu rase layak dapat award nih.
 (Tahniah! anda berjaya)

Award dari : Pakcik Aj

 Q : Berikan katakata semangat pada diri sendiri dan pemberi award?

Diri sendiri:
"Ayuh!! majukan diri dan blog untuk masa depan negara. Jum minum milo"

Pemberi award:
"Diharap anda meng'create' lagi award dimasa2 akan datang"

Nak tag pada
(mekaseh sbb bnyk membantu) 

Award dari : Daktecit Husna


 Award ditag oleh: Macik Nureen
Award dari:...takdapatdikesan...

1. write 5 interesting facts about person who gave u this award
cute. nice. adorable. have nice blog. sweet gurl :)
2. write down 10 interesting about urself n ur hobby 
funny. love froggies. simple. love cute things. talkative.  (5 dah la eh :p)
3. pick ur most 10 deserving recipient n describe them
All my blogger friends  yg tak dapat award nih lagi..


Award ditag oleh: Pacik Aj, Macik Tomato, Azyan dan Macik Ryna
Award dari:...takdapatdikesan...
1. ucap terima kasih kat insan yang tag kita tuh dan jangan lupa link kan
done. sayang Pacik Aj lebey. Bluek! Hahaha

2. tag 15 orang blogger yang anda fikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! ya reba ya reba! hehehe
opss! nape aku rase semua bloggers layak dpt? alamak lebey 15 org la. huhu~

3. kene bg tahu insan-insan yang bertuah ni melalui chatbox dorang
otw :)

4. nyatakan 7 perkara tentang diri sendiri 
talkative, happening, senget, suke katak, rajin, malas, garang :p

Award ditag oleh: Afiq, Macik Ryna dan Pacik Aj
Award dari:...takdapatdikesan...
1. dimanakah anda selalu BW?
opcos la BW dalam blog aite. takkan kat paso mlm plak. hoho 
2. kenapa anda sangat suka memblogwalking?
haaa~ dpt ramai kawan+up trafik :) 
3. apa yang anda dapat kalau BW?
 dapat mcm2 info+member
4. macam mana perasaan orang yang diblogwalkingkan oleh anda itu?
entahla. myb happy. myb sedih (apa kata survey? which one?) 
5. tag 5 rakan anda
saper rakan saya sila amek award. maceh

Award ditag oleh: Pacik Aj
Award dari:...takdapatdikesan...

1. ucap terima kasih kat insan yang tag kita tuh dan jangan lupa link kan
done. sayang Pacik Aj lebey. Bluek! Hahaha

2. tag 10/5 orang blogger yang anda fikirkan olalala tropika! fantastic bola bola! ya reba ya reba! hehehe
opss! nape aku rase semua bloggers layak dpt? alamak lebey 10/5 org la. huhu~

3. kene bg tahu insan-insan yang bertuah ni melalui chatbox dorang
otw :)

4. nyatakan 1 perkara tentang diri sendiri 
love katak..hohoho :p


Award dari: Macik Muli


Award dari: Daktecit Hanie

1. Wajib follow blog Hanie :)  
2. Hanie akan memaklumkan dekat shoutbox blog yang akan diterima award ni
3. Siapa yang nak bagitau kat blog Hanie jangan malu-malu ya! :)
4. Lepas dah ambik award ni beritahu dekat shoutbox Hanie.



award banner

Award ditag oleh: Macik Tiafazunia
Award dari: Macik Dindateja

1.Nyatakan perasaan anda
Hahaha. perasaan? opcos la happy. maner de sedih bile dpt award. thanx ya sbb bg sy award ni. jasamu dikenang. ewah!!

2. Berikan award ni kepada 3 blogger yang paling menarik dan macho dihati anda, kalo ada lebih lagi bagus
pacik wanhazel
pacik tiny
pacik afiq
pacik budak nakal
macik lyd
macik kamaryeah
macik aisumi


Award ditag oleh: MacikRyna
Award dari: Macik Iqa

1.Blog manakah paling kerap anda singgah?
 Opcos la belog aku sendri yang paling aku kerap singgah..wahahaha~

2.Blog anda sudah brape lama terbina?
erk..4 bulan dah rasenye :p

3.Tag pada yang laen
otw ya :)


Award dari: Macik Kamaryeah

terms and conditions: 
you are to award any of your friend
say a little bit in general why those people are chosen
and keep the chain going [if possible]
 
so, i would like to give this award to
Pacik Tiny
Pacik WanHazel
Macik Ryna
Macik Tia
Macik Nurul
Macik Mirra
and etc
thanx coz being such wonderful friends to me :)





Award dari: Pacik Tiny

mangsa tag:
1. Macik Kamaryeah
2. Macik Aisumi
3. Macik Nureen
4. Macik Tia
5. Macik Mirra
6. Pacik WanHazel
7. Pacik Afiq
8. dan etc

12 org conteng di jamban:

Wan_hazel said...

hahhaha....name wan ade lah kene tags....wat tak taw je lah...lalalalla..hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hahaha..
kejam disitu..
baling peti ais kang br tau..
dush2!!

Silence Shooter said...

thanx~

Wan_hazel said...

peti ais tu mesti ade makanan or aiskim taw...cek lu pastu baling kat wan..hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

silence shooter : ur welcome dear :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : takmotakmo..nak baling peti ais yg simpan ikan kat kedai2 tuh..tuh sumbat wan kat dlm pon best tuh..mesti dah mcm dugong..wahahahaha~

xazryx said...

waa .best ny dpt bnyk award !

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

xazryx: owh, kalo kamu nak amek la..tp nnt bg credit pd pembuat award ye :)

meo188 said...

nak award gak... huhuhuhu :D

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

ambil la..
tapi jgn lupa creditkan kat pada pereka award tuh ye

:)

hiro said...

hiii...tw dh la,

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hiro : mmg la kebnykkan org tahu..
tp ada jugak sesetgh org yg terlupa untuk 'credit' kan pada tuan nye..

Related Posts with Thumbnails