14 July 2010

contest : i love makeup by Intan


Makeup dan girls memang tak dapat dipisahkan. Makeup tebal, makeup nipis, makeup pakai bedak sejuk sekalipon, it still a 'makeup'. Owh natural beauty tuh pon kadang2 pakai bedak nipis gak tau. So tak da la nmpk sgt inci makeup diorg. HAHA. Macik Intan telah mengadakan satu contest 'i love makeup'. She's tersangat la bijak sebab most of the girls foto mestila with makeup aite? Ada ke girls huduhhuduh, tayik mata bersepah, ayer lior meleleh mau senap foto? Mesti la mau lawalawa dan jelita baru nak senap foto kan? Pastu send mms kat boyfi siap dgn pose seksi lagi (aku pakai publik pon je) So dari foto tuh tersimpan je dalam folder bagi boyfi kau orang. Better para jelitawan diluar sana meluangkan beberapa hari minit untuk buat entry and join contest ini. Kalo kaum lelaki yang bermakeup nak join contest ini, aku rase better kau tanye empunya contest okeh. Contest ini ditutup pada duapuluhduajulaiduaribusepuluh. Untuk terma dan syarat sila rujuk dibuku Sasbadi halaman sembilan SINI.

***

**

*

auuuw! kelipkelip mata :)


senarai makeup mahal murah yang ditepek dimuka adalah:
1. Skin uv white cream (protection dari menjadi legam)
2. Maybelline NY clear smooth (natural kaler)
3. Silkygirl shimmer duo blusher (cheeky peach kaler)
4. Secret glamour eyeliner (black kaler)
5. Secret liquid mascara (jet black kaler)
6. Secret pouty shine lipstick (pink kaler)



* tuh basic makeup je. keluar rumah rupa macam cik putput. balik rumah rupa cik puntianak. ngeee~

18 org conteng di jamban:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

waahhh~ rajin nyer si put join contest.. tukar bground lagi??

Wan_hazel said...

cik putput nape tak pertndingkan froggies....froggies nak makeup gak...hehehhe..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

sue: haaa~ sangat suka join..taktahu la sbb ape..jum la join sama sue
:)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan: meh sini wan..biar put makeup kan wan. pastu wan masuk contest ni..
wachaaa!! suke buli katak put..jaat tol wan ni :p

Cik Bucken said...

wuiyo2...muke leh masuk megazine,..uhuhu

-iNtAnAdiA- said...

thanks for joining and good luck dear =)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cik bucken: masuk megazin? hahaha merepek je..baru nak daftar masuk dah kne halau dgn pakguard..
:p

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

intan : thanx dear.. :)

sHaiRA haIFA said...

gudluck..;p

Wan_hazel said...

cikputput...wan datang ngan katak..nak masuk kontes...hehehhe

buli katak ngan buli cikputput..mane lagi bez??mesti lah buli cikputput..hehehe

Candy Dandy said...

Ewahhhh . suka suka .

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

shaira : thanx babe :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : bersiap sedia la anda..akan ditag untuk 1 contest tak lama lagi..ngeee~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

candy : haaa~ suka ape? cekelat? tuh jgn lupa wat 'contest gadis paling omel' :p

Wan_hazel said...

alahai cikput....kontes ape yg cikput dend wan tu..huhuhu..kontes bibir menawan??/plg comel??hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : contest mata menawan..hahaha padan muka! nnt lepas put post entry dia, wan buat okek..lalalala~

nn said...

hot gila gambar!

cantik layout!

goodluck!! :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

nn: thanx babe.. :)

Related Posts with Thumbnails