13 July 2010

contest : gadis paling comel by Nurain

contest gadis paling comel

***
**
*
Sangat terkasima melihat banner contest kali ni. Bergerakgerak dan sangat omel. Bukan banner je yang omel, tapi belog cik putput empunya contest ini juga omel. (okek. aku sgt minat coz simple and omel) Contest ini dianjurkan oleh Macik Nurain. Terbuka pada semua gadis. So dah tentu2 gadis diluar sana semua comel2 kan? apa lagi jum beramairamai sertai contest ini. Bagi cik abang yang perasan comel tu, anda tak boleh join contest ini okek. Sebab ini untuk gadisgadis sahaja. Contest untuk cik abang comel dan kacak sila tunggu lain tahun. HAHA. Contest ini akan ditutup pada duapuluhsatujulaiduaribusepuluh. Untuk keterangan lanjut mengenai contest anjuran Macik Omel(banyak nye nama aku bagi) ni, sila kelik DISINI

*
**
***
breabet..breaabet..

foto yang dipilih oleh mista boyfi (:
(kang tak tarok foto nih, diew majok plak)
owh foto ini tiada solekkan langsung sebab baru bgn tido.
edit hanya pada bear+nickname. yang laen adalah cahaya keimanan lampu.


benda omel yang cik putput sangat suka dan obses adalah:

 ***
**
*

my froggies (banyak lagi yang tiada dalam gambar)
haaa~ jangan nak curik!


mangsa tag:
Daktecit Candy Dandy
(sapa suh kamo omel. padan muka kamo)



* omel kan si hijau? next week mau beli lagi sahabat handai dan kaum keluarga froggy :)

8 org conteng di jamban:

Umie Nadhirah said...

Goodluck Cik PutPut :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

umie: thanx sayang :)

aRe_ReEb said...

huuuu..yup2..cukup comel...moge menang ^^

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

are_reeb: thanx ya :)

PenuliS said...

gudluck!!

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

penulis : thanx sgt2 :)

Candy Dandy said...

hahaha. oke akan dibuat. 4 tag sudah. dalam proses keh keh keh




word verification : tension

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

candy : hahaha..baguih2..karangan kat sek jgn wat..kamo wat entry kat blog dulu okeh. sila dgr nasihat guru tak bertauliah ni..

word verification? dimana? blog ni ke?

Related Posts with Thumbnails