23 July 2010

saya benarkan awk cium saya

Haaa~ kau pernah cium ke? kau pernah dicium? engkau pulak pernah minta orang cium kau tak? (bertanya dengan penuh emosi ingin tahu) best ke cium tu? Nak try cium jugak la. Saper nak cium, angkat tangan anda.

***

**

*
Okey aku ngaku. Aku pernah cium. So what? Aku jujur kan? Lebih baek aku jujur dari hipokrit aite? Aku tak kisah kau orang nak judge aku macam mane lepas ni. Itu hak kau orang. Yang penting aku berani buat pengakuan (ter'elmo' pulak)

*

**

***
"Benarkah bau ketiak lelaki mampu menjadi penawar kepada gejala tekanan yang dialami oleh wanita? Kenyataan ini dikeluarkan oleh Bahagian Biologi Manusia di University Pensyvania beberapa tahun lalu. Kajian dilakukan di sana membuktikan bahawa peluh lelaki membantu kaum wanita menurunkan tekanan melancarkan perjalanan haid."


"Menurut laporan Jurnal Biology of Reproduction America. Sebelum ini, bau ketiak lelaki yang sengaja ” diproses” daripada lelaki yang tidak memakai deodoran digunakan sebagai bahan ujikaji bagi mencari bukti bahawa hidung wanita boleh “digoda” dengan bau lawan sejenisnya. Dalam uji kaji yang dilakukan, wangian semulajadi itu kemudian di sapukan ke atas bibir puluhan wanita berumur 25 dan 45 tahun tanpa memberitahu ia dalah bau peluh lelaki dan hanya diberitahu bahawa mereka sedang menguji satu aroma wangian tersebut. Enam jam pertama selepas itu, skala mood wanita yang di sapu wangian yang diperbuat daripada peluh ketiak lelaki tersebut diukur. Hasilnya sungguh unik. Selain boleh mencerahkan mood, wangian ketiak lelaki ternyata dapat membuatkan wanita menjadi kurang tegang. dipetik dari majalah PA&MA Feb 2004. "
(credit to incik google)
 ***

**

*
Aiyooookkk~ kau orang fikir ape time bace entry mulamula td? meh aku clorox otak kau orang. Ishishish




Back to the info, aku memang percaya. Sebab aku memang suka cium bau tiak mr. boyfi. Haha (terasa bertenaga lepas dapat cium bau diew) Siyes!! and yang bagus nye mr.boyfi ni, even diew berpeluh pon badan diew tak berbau (diew paintballers) bukan aku sorang je yang setuju, tapi membermember lelaki diew pon setuju gak :) So kau orang kalau tengah stress tu, bolehlah cium ketiak suami, boyfriend, abang atau ayah kau orang sendiri. Eh ni tok girls je tau. Jangan plak tetibe yang lelaki ni pergi cium ketiak member laki kau orang plak. Memang mintak pelempang lajulaju la tu. Hahahaha~Bagi oarang lelaki pulak, boleh la simpan bau ketiak tu untuk orang tersayang. Jangan pulak ketiak kau orang bau kambing, then kau orang nak paksa 'wifey' kau orang cium plak. Memang lesung batu hinggap kat dahi la jawabnye.





*Diy, miy rindu bau diy. Macam mane ni? Diy kumpulkan bau diy, pastu poslaju bau diy tu boleh tak? :(

34 org conteng di jamban:

Umie Nadhirah said...

Omagod..tak sanggup la nak hilangkan stress dgan cara ni..
BTW,Cik Put2,ape name lagu kat blog ni eh?

diraja22 said...

ikut keselesaan la..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

umie : hahaha..tp put suke tium tiak my boyfi..hukhuk~lagu ni? send kat shoutbox u nnt k.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

diraja22 : betol2..ikot keselesaan masing2 :)

Umie Nadhirah said...

Ye ke?
Wangi ke Cik Put..huhu~
K,dah dapat lagu tu,Thanks ^^

nn said...

hahaha. boleh je kot. tunggu ada bf lah. haha

Cik Bucken said...

hahahah
suke tium tiak org itu jgk ^_^

Ct SoLeHa said...

isk.xsanggup cium bau ketiak..hehe..tp boyfie pun xde..nnt ade suami kot, br buat..hehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

umie: wangiiiiiiiiiiiii~~ suke2 :">

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

nn: haaa~ cr bf yg awk suke bau diew..kdng2 kalo wangi sgt pon kite pening gak sbb bau tuh kuat sgt..
:)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cik bucken: yea! kite spesis yg serupa..hoho :p

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

ct soleha : hohoho~ itu adalah yang paling terbaek.. (tumb2)

Amirrah Zawani said...

hahahah!!
i pun suka bau tiak bf i..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

mirra: haaaa~ ada geng lg..mmg ilangkan stress aite? hohoho~

モハマヅ ブッカリ said...

haha nonsense ..!!!!

Hamzah Ian said...

meh2 cium ketiak gua pulak.. ayoooo...haha

buaya said...

salam ziarah

dijemput menjadi follower sy k

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

モハマヅ ブッカリ : bluek! betol la..tak caya sudah :p

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hamzah ian : tiak kamo? owh!! itu tidak mungkin..larikk~~~~ :p

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

buaya: okek..roger and out! :p

モハマヅ ブッカリ said...

haha mmg tak caye pow..put

Candy Dandy said...

Serius awesome gila ENtri nie hahaha

Siti said...

xpenah lg mintak utk dicium..huhu..pas kawen esok blh la diprektikkan. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

siti: haaaa~ itu yg terbaek :)

alif said...

bg bjuta pun tak sggup nk buat...mcm2

Tomato Gurl's Life said...

haha...cium bau banyak2...

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

alif: hahaha~ biasa la..masing2 nye keselesaan :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

tomato: huhuhu~ i loiiike ciom bau mista boyfi bnyk2 *blushing*

:: yunkyuk :: said...

DTG LOMPAT2 D'CNIE, BCA ENTRY N FOLLOE U~

ENTRY YG MENARIK SEKALI~ :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

yunkyuk: thanx dear..okek will polow u back :)

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

heheee.. 1st time jumpa put dulu dah tau dah.. time kite mendaki bukit tabur..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

sue: eh! ada eh put cium tiak along? aiyak~ malunye sue nmpk.. *blushing*

Anonymous said...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thank you for your information.

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

anonymous: :) ur welcome

Related Posts with Thumbnails