17 August 2010

eh eh eh apesal ni?? banyaknya sawang


Hohoho blog aku dah bersawang
Mahu tolong bersihkan? ngeee~
Siapa pulak yg curi sikap rajin meng'update' blog aku ni? 
Baek ngaku cepat..Huhuhu

Banyak benda yang terjadi pada aku ketika ni
Kadangkadang tu rase macam tak best langsung
Tapi nak buat macam mana
dah memang ini menjadi lumrah dunia
mahu atau tak mahu, kita tetap akan menjalaninya
Berada diatas? hanya sesekali je
Yang mana kadang kala kita terlupa
Siapa diri kita dahulu
Status kita dahulu
Rakan kita yang menemani
Pasangan kita yang sentiasa memberi sokongan
Keluarga kita yang banyak berkorban
Memang inilah manusia
Hanya kerana sedikit kesilapan, habis semua kebaikan dilupakan

Tapi jangan la kita lupa
Akan asal usul kita
Akan kelahiran kita
dan
Waktu kejatuhan kita



*aku sayang blog aku<3 (jap2 tgh basuh jet pejuang nih..sat lg aku dtg mengebom kat blog kau orang semua.hohoho)

4 org conteng di jamban:

tiafazunia said...

buang sawang cepattt2! :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

tia: hoooo~ meh2 join bersihkn sawang :p

.:|kamaryeah|:. said...

sgt merindui cik putput~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

kamaryeah: miss u too babe..sory agak busy lately :(

Related Posts with Thumbnails