31 October 2010

lapanbelas.sepuluh.duaribusepuluh

Aha! for the 1st time my bufday was so so so awesome. Bukan sebab dapat hadiah besar, bukan sebab dapat hadiah dr yg tersayang, tp sebab sambut bufday sehari selepas mendapat segulung sijil diploma iaitu pada 17 oct 2010. hohoho penat lelah selama 3 tahun akhirnye berjaya dirangkul. Rugi sangat bagi orang yg tak join majlis konvo, benda nih bukan selalu dapat. and hanya orang yg berjaya je layak naek ke pentas. Memang tak dinafikan yuran majlis konvo kami sangatlah mahal (bis 1/2 duit gaji sebulan aku) tapi ia sangat berbaloi2. Big big big thanx to Allah S.W.T kearana kurniakan kesihatan dan rezeki padaku, terima kasih pada ibudanabah, tanpamu aku takkan lihat dunia ni and a lots of thanx to my fellows friend yg sama2 meng'celebrate' my bufday, thanx for the cakes, thanx for the froggies lolipop, thanx for the blue shoe<3. Neway happy belated bufday also to my dad (19 oct 2010) and my 2nd lil sister (26 oct 2010) may Allah bless you. With hugs and kisses. :)

So, pictures please :)



 

 

 

 

 

 



2 org conteng di jamban:

Anonymous said...

happy bufday...taw dah lambt tp nk wish jugak!=D

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

anonymous: thanx :)

Related Posts with Thumbnails