15 December 2010

surprise present

OMK!!! (Oh Mak Kau) tinggi gila semak samun kat belog aku ni. Nampak sangat aku lupa nak upah tukang potong rumput kasi trim ini semak. Hahaha. Pe kau orang rasa bila tetiba suasana bila matahari memancar kaler oren seperti biasa, burung terbang dilangit dengan sayap dan semut merangkak2 pulang ke sarang? Mesti la rasa tak ada pape yg aneh kn? Haaa~ dengan perasaan mcm tu la tetibe aku dapat sebiji kotak yg dikirim oleh ' someone' pada aku. Erk kau orang paham ke pe yg aku cube sampaikan disini? Kalo tak paham sila abaikan.

..Sambung cerita..

Mula2 rasa takot gak nk bukak, ye la maner tau kotak berisi bom mcm yg dipaparkan dlm berita dulu. Kang x pasal2 mati katak aku. But after nampak 'name' dan 'address' dari kuantan. Aku rasa aku tau saper yg kirim kan. Hohoho. Dengan perasaan gelojoh aku bukak( wrapper and kotak tu la) bukan bukak baju okeh. Jangan 'meluc' disini.

..krap!krap! (bunyi aku ngah bukak hadiah)..

Wah..suka sangat ngan hadiah ni. Sangat omel! Siap ada card love lagik.. Saya sayang awak sangat la (pada pemberi hadiah) bukan kau. Jgn pasan. Nguek! Okeh ini mmg akan jd peneman tidur. Wpon atas katil aku dah semak ngan spesis menatang ni. Silap2 hari, aku yang tidur di lantai.

..orite! mari 'METOO' kita snap picca..

  
 pipi diew blushing! love it damn much!
 

4 org conteng di jamban:

Umie Nadhirah said...

Olololol..kiut katak..XP..
Lama giler x update blog.. pegi mane?

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

umie: xkemane pon dear..busy keje skit..balik2 dah penat..huuu~ so tu le sbbnye xupdate belog :)

cik yaya said...

cik put??ni cik put yg kat lagenda kew? =P

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

yaya: yes dear..nih aku la.. :)

Related Posts with Thumbnails