10 April 2012

tiba.tiba

keperluan asas kerja pembersihan
1. penyapu
2. penyapu lidi
3. sabun serbuk
4. penyapu sawang
5. kain buruk

**selepas 30minit berlalu**

i'm back :)


 
hahaha. tibatiba je kau muncul. tulis besarbesar pulak tuh. macam kau pemes dan semua orang menanti penulisan kau. hahaha. Oriteorite straight to the point. ewah! speaking london pulak weh. selama ni duduk betapa bawah tempurung kepala kelapa, rindu rasa nak berbelog semula (penyataan jujur) tapi mungkin masa je yang tak mengizinkan. ye la, balik kerja penatpenat, bau pon ashem x ingat. mane nak datang idea, idea bukan boley di seruseru. kerja 6days shift, tapi kalo staff lain MC mmg dapat kaki geget jari. keluar rumah hari gelap, balik rumah pon hari gelap. 1day off, itu pon memang hari untuk tidur. cukup bulan ingat masuk ber 'K' 'K' tapi nak capai '1K' pon susah :) macam jadi hamba di negara sendiri. kau ada diploma, tp org lain ada Phd pon belom tentu dpt kerja mewah. lastlast akur, duduk geget jari di sudut almari maratapi takdir diri. okey cukup luahan hati. byebye. jumpe lagi :p

2 org conteng di jamban:

LYD a.k.a Makcik said...

cik put nk nangis bile ingat kan ko...kawen bg kad jemputan tau...aku nk g tau mak ngan ayah aku awal sebulan...hahahhahaha

Saya Adalah 'Cik Putet' said...

opcos aku akan bg ko kad jemputan..korg kne stay rumah aku sehari before majlis..korg kne jd dayang.. :)

Related Posts with Thumbnails