27 May 2010

contest : giveaway untuk saya by aisumi

Let's join this contest babe (:


Sebenarnye nak dijadikan cerita aku baru je tahu macik aisumi nih ada lagi satu contest, and tarikh tutup contest ini pada tigapuluhmeiduaribusepuluh sama seperti contest 'note untuk aisumi'. So pe lagi memang dah macam lipas kudung la aku perah otak untuk contest kali ni. Tak macam sebelum ni, contest ni memerlukan sifat semulajadi 'promoter' dalam diri. So memang cakap awalawal la yang aku memang lemah bab nak mempromote2 ni. mau berbelit2 dan tersimpul lidah. Tapi, tak tahu la penyakit pelik apa yang melanda aku skunk ni. Aku dah mula ketagih untuk men'joining' setiap contest yang diadakan oleh bloggersbloggers. Menang atau tak itu bukan satu persoalan dan keperluan. Tapi yang penting aku suka menyahut cabaran yang diadakan oleh para penganjur contest. saper lagi yang nak support sesamer bloggers kalo bukan kita sendiri kan?kan? pekara biasa, setiap contest mesti ada syarat. dan sila baca syaratsyarat contest ini dan kemudian sila join ini contest dengan hanya perlu  menggerakkan jari jemari anda untuk meng'kelik' ---> contest

Present For The Contest : MODEL jumpsuit ini :)
 *kalau ditakdirkan aku menang, muat atau x, sendat atau x, sarung nangka atau x, aku tetap akan menyumbat diri aku didalam ini jumpsuit ini. :p

Back to the sikap as a promoter, disini aku nak story telling sedikit about 'aisumistyle'. AisumiStyle ni merupakan satu daripada berjuta2 onlineshop yang berstatus masih lagi 'active'. so anda akan selamat jika berbusiness dengan owner aisumistyle ni. jangan risau owner aisumistyle ini seorang yang jujur. aku berani jamin sebab beliau merupakan salah seorang bekas pelajar di kolej aku. dah nama pon onlineshop, so dah pasti aisumistyle ini menggunakan kaedah online untuk berbusiness dengan para pelanggan nye. biasala zaman sekarang ni orang malas nak keluar window shopping, semua view melalui internet saja. jimat masa , tenaga dan menambah kan lemaklemak degil dibadan OPPS!! hahahaha~

Kelebihan di gedung belogshop AisumiStyle adalah :
1. menggunakan teknik online shopping yang ringkas dan mudah
2. hanya perlu window shopping dengan hanya menggerakkan mata dan jari jemari sahaja (:
3. owner aisumistyle sangatlah friendly terhadap semua customers nye, sebarang persoalan tentang barang2 di aisumistyle boley ditanya di chatbox, comment box, ym dan email. dan  kalo berminat nak mem'booking' barang2 di aisumistyle, hanya perlu mengisi order form dan bank in duit. "No money no talk okek" (: hahaha~
4. terdapat gambargambar yang membantu anda dalam penggayaan pakaian seperti "Mix n Match". So lepas ni tak perlu serabut nak mix and match baju anda. just follow the info saja okek. Pasal saiz baju, usah gusar, setiap picture barang2 yang diupload di aisumistyle ni mesti ada detail. owner aisumistyle ni bukan kejam nak bagi korang pakai baju yang sendat mcm sarung nangka tu :p
5. seperti gedung membeli belah, bukan sahaja terdapat baju2 di aisumistyle, tetapi terdapat juga kasut, beg, barang2 kesihatan, ruang iklan, seluar, dress, tshirt for gals and mens and also couple tshirt :) dan semua pasti nya HOTSS dan UPTODATE belaka.
6. owner belogshop ini juga amat baek hati dalam membantu mempromote 'online belogshop' rakanrakan yang lain, seperti saya. Thanks ye sayang :)
7. dan paling bagus nya owner aisumistyle ini telah pon mendaftarkan perniagaannya secara sah :)

So apa tunggu lagi aktif kan jari jemari mu dan ayuh kite bershopping!!! 
semua nya hanya di aisumistyle blogshop :)
 **jgn gedix nak salah guna no aisumistyle ni, nnt aku lempang laju :p**

2 org conteng di jamban:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehehee~ tQ sayang.. ^__^

Cik Putput said...

sue: ur welcome dear.. :p

Related Posts with Thumbnails