28 May 2010

tikus mengandungkan anak manusia tanpa sedar?

Opsss! tajuk sebenarnye "manusia mengandungkan anak tikus tanpa sedar" :p time layan info2 kat belog followers semalam, ternampak la citer pasal tuala wanita ni di belog macik kasih. Entry beliau sangat2 la menarik sebab ia melibatkan jantina seperti aku. tapi jangan pulak kaum lelaki ambil mudah terhadap info seperti ini, info ni turut berguna untuk kau orang. boleh disebar2kan kepada isteri, adik beradik perempuan ataupun kawankawan perempuan.

cantik la pulak pad ni :)

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa CINA dan telah di translate ke dalam bahasa melayu. HATI-HATI bila pakai TUALA WANITA. check dulu expired date... Kualiti.. dan paling PENTING kebersihannya. takut2 ada pulak telur binatang kat atas tuala wanita tu. 

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun (tak tau la dari negara mana) telah mengalami muntah2 seperti orang mengandung. Beliau merupakan seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual TUALA WANITA. disebabkan banyak tuala wanita yang expired, si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya. Al-maklumla kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi. so anak2 dan bini dia pon pakaila TUALA WANITA tu. selepas beberapa bulan si anak mengalami muntah, loya tekak mcm orang2 mengandung tu. Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa apa penyakit anaknya. dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah MENGANDUNG. maka hairanlah si anak..dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki, masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks.

Scan punya scan, doktor memberitahu bahawa terdapat 20 EKOR ANAK TIKUS yang dikandungkan oleh pelajar terbabit... MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN DAN MASUK KE DALAM OVARI PELAJAR tersebut. doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana di dapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut. pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lagi kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu.
 
 yewww!! tetibe rasa ada rerama dalam perot bile tgk pic ni :(
 
*NAK BELI PAD TU CHECK DULU EXPIRED DATE.MAKE SURE PAD YG DIBELI TU BEBAS DARIPADA KOTORAN ATAU TELUR2 BINATANG SILAP2 KANG ADA TELUR LIPAS, BERANAK LIPAS LAK LEPAS NI.SAMA2 MENJAGA KEBERSIHAN DAN MEMASTIKAN KEJADIAN SEPERTI NIE TAK TERJADI. (credits to pemilik picture yg aku curik nih :p)

20 org conteng di jamban:

Fiza Notty said...

eeee seram!!! xmemasal dah takleh mengandung.. tp cute plak tgk anak tikus tu,,

PenuliS said...

eeeeeeee...*apekah*

Cik Putput said...

fiza: haaa~ tuh la pasal..kecian kan? comey? uwaaaa~ geli2

Cik Putput said...

penulis : siapakah? mengapakah? bagaimanakah :)

kaizen shinobi said...

hahahahahhahahhaha

okeh! just nak gelak jer... bhahahhaha

a little less conversation said...

boleh plak cmtu, terberanak anak tikus..hahahaha

Cik Putput said...

kaizen: ooowh gelak eh?
nnt tercekik anak tikus tuh br tau :p

Cik Putput said...

allc : tuh la..
benda xley dijangka..
kalo Allah tetibe nak ckp awk ngandung anak gajah pon boley tau :p

Fiza Notty said...

ngahhahahah tergelak besar aku.. "ngandung anak gajah pon boleh.. " apala ko putput.. hehhehe baru nak feeling2 kesian kat mangsa. :P

BIG APPLE HARAM?

churalliya said...

cisss...

top 10 BEST VACATION PHOTO by mekchu dah keluar.. check it out!!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

srius benda nih jadi???

Cik Putput said...

fiza:hahaha..aku dgn si allc tuh memang suke merepek..:p

Cik Putput said...

churalliya: sudah terjah sama itu belog..congrats pada 10 finalis :)

Cik Putput said...

sue: yup dear..siyes..dah tgk dah info tuh..takotkan?

Fiza Notty said...

ngahahha oh.. padanle.. rajin2 lah ke blog aku. :)

oh ye.. ini laman rasmi lifeline 4 Gaza http://www.lifeline4gaza.org/ utk apa2 cerita berkunjung ke ctu.. aku nak cerita tak mampu.. sedih sangt.. nak tgk video online live from london tengok cni http://www.presstv.ir/llnw/

Cik Putput said...

hurm..
ada yang bunuh2 ke?
aku nih xsuke tgk kalo perang2 nih..
sbb nnt aku yg emo lebey2..
kecian beb..kat orang2 yg x berdosa tuh
:'(

cik kumbang said...

eeeyuuu....
mengerikan betul...
cuba korang tengok yg nie lak...lagi seram...huhuhu


http://urbanlegends.about.com/library/bl_breast_larvae.htm

Cik Putput said...

cik kumbang : huhu~ mmg mengerikan :|

.:|kamaryeah|:. said...

woo~
creepynyer~
mintak simpang dr terjadinye bende2 mcm nie~

MyraLove =) said...

ngeherinyo...eee..mintak jauh la..geli pun ade gak..uweeekkss

Related Posts with Thumbnails