03 August 2010

bukak mata besar besar, apa yang kau orang nampak.....

Foto ni telah di 'snap' oleh pacik sedara abang sepupu erk aku pggil diew abang sham tapi tak pasti apew kategori diew. Hahaha. Sebab saudara, sepupu sepapat belah Pacik Megat memang ramai, tak cukup bila dikira menggunakan jari kaki dan tangan. Gune kalkulator maybe boleh. Foto ni di 'snap' pada 31 julai 2010. Masih fresh lagi!! Cube lihat, apa yang kau orang nampak? jeng jeng jeng

 Nampak tak? Kalau tak nampak kau orang pendek umur. Hahahaha

*

*

*

*

*
Sebab aku kasihan dekat kau orang, meh aku bagi jawapan

*

*
Tadaaa~ nampak? kalau tak nmpk gak, g la cek mata tu :p



28 org conteng di jamban:

Candy Dandy said...

masjid kan ?

cik aiLebiu said...

nmpk mcm masjid...

tia said...

kejadian Tuhan.
:))

diraja22 said...

agong nya kekuasaan mu Ya Allah..

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

candy : kubah masjid dan menara nye :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cik ailebiu: haah itu kubah masjid dan menara nye :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

tia : betol3x.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

diraja22 : subhanaAllah :)

Wan_hazel said...

kubah masjid lah put...kekuasaan Allah nie macam2 je kan.. Allah nak suh kite berfikir sejauh mane ciptaan nye..sedang kan dilangit Allah bisa ciptakan Kubah masjid,,,SubhanaAllah

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : yey!! bagus mata wan..nmpk jelas..ke kitty wan yg bg tau jawapan ni? :)

Arisa Mihashi said...

yeahh.conteng jamban die.ngeh3.

echah mashuri said...

nmpk mcm masjid...tnda nk dekat puasa ke?

Wan_hazel said...

hahhaa..mate wan lah..kitty wan tu rabun..hehehe...

Hamzah Ian said...

bentuk masjid??? kan kan?? kan??

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

arisa : hohoho bagus~ conteng ditempat yg disediakan..gud girl..hahahaha~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

echah : itu gumpalan awan yg membentuk kubah dan menara masjid..entah la..mungkin kot tanda nak dekat bulan ramadhan..huhuhu~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wan : alahai, cian nye kitty wan tuh..mcm2 penyakit diew ada..kasi tanam je la wan..ganti dgn poyoco plak..omel gak poyoco tu..huhuhu~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

hamzah ian : yeay!! pandai..nah choki2 as hadiah..huhuhu~ :p

Cheno said...

subhanAllah...

p/s: put, takde pon link blog aku kat blog ko.link cepat.haha :P

Mawar_berduri said...

Subhanallah ......
kagum....huhuhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nampakkk~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cheno : kalo aku taknak link apew ko nak wat? wahahahaha~ wei macik..hutang rm4.50 kat paso mlm ri tu dah bayar kat farah tau..ko g tuntot kat diew nnt..huhuhu~ :p

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

mawar : skunk nih mcm2 kite nmpk dgn kuasa Allah swt :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

sue: sue nmpk apew? burung terbang? hahahahaha~ :p

.:|kamaryeah|:. said...

sesgguhnya ALLAH yg Maha Kuasa~

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

kamaryeah : betol2x Dia mampu ciptakan dan binasakan apew saje. :)

Cikgu Fikri said...

Mcm kubah masjid...
huhuhu...
Anyway,
suda follow ur blog...huhuuuh

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

cikgu fikri : yeah anda tepat!! 100 markah utk anda..huhuhu~ okek will polow u back :)

Related Posts with Thumbnails