25 August 2010

to all Muslims

forward this to many Muslims as you can :)

Perkataan "BYE" merupakan

jarum sulit org Kristian... Di dlm bahasa Arab b'maksud "fihafzil baba ". Manakala dlm bahasa Malaysia b'maksud di Bawah Naungan Pope(paderi). Jadi foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda. Semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org Islam yang lain. Wassalam di Universiti Putra Malaysia. Itulah satu-satunya Universiti yang ada gereja. Gereja ini antara yang aktif untuk memurtadkan orang Islam. kalau ada saudara kita terminum 'Holy Water'. Sebenarnya air ini dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi termasuk Pope John Paul yang jemput Perdana Menteri kita dulu! . Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x, dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan sebahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan.insyaAllah. tolong fowardkan .demi islam. demi agama yang tercinta.insyaallah. forwardkan mesej ini."



*renungrenungkan dan selamat beramal

6 org conteng di jamban:

echah mashuri said...

mohd tu kna ckp pnuh..tp rmai kn nma mohd dpn xpenuh?

Ct SoLeHa said...

pernh jumpe artikel ni dl..
2la ramai laki mmg nama dia mohd je..skit je org ltk nama penuh muhammad..so camne?

Tomato Gurl's Life said...

echah dulu je nama mohd pendek...skang kalau nak daftar nama anak takleh dah ade mohd/md je..kena penuh muhammad...nama yang sebelum ni nak wat camne time tue jahil tak tahu..nak ubah susah la..nati semua mende kena tukar..huhu..puput...nice entri :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

echah: betol2..tp skunk rasa nye dah ramai yg sedar tentang MOHD tu.. :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

soleha: yup ramai yg letak MOHD..kecian kan? boleh ke ubah nama? kne naek mahkamah kn?

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

tomato: setuju dgn tomato..thanx babe :)

Related Posts with Thumbnails