01 September 2010

masuk hotel pada bulan ramadhan

Ini adalah perkara yg pasti akan aku join bila bulan Ramadhan tiba.
dlm sebulan mungkin ada 1-2kali kami sekeluarga akan booked meja untuk buffet Ramadhan.
Actually ini bukan perkara wajib pon bg family aku, tp kadang2 tu bila dah bosan dgn makan2 kat bazar, mula la kami mencari kelainan. Bila makan dihotel pon, takda la mcm 'orang utan' yang tak pernah jumpa makanan. Alhamdulillah semua adik2 aku pandai bawa diri dan jaga adab makan. takda la jenis melahap sakan.
so dibawah adalah salah satu hotel yang telah kami jejakkan. Maklumla selain bulan Ramadhan xda nye adik2 aku dapat masuk hotel. Saje nak bg diorg rasa dan diorg berfikir, supaya 'rajin2 belajar' baru la boleh makan sedap.

Lokasi: Hotel Casuarina / Impiana hotel di Ipoh
Buffet price : adult (RM75)  child(RM45)

the best kat hotel ni diew punya cucur udang. memang terbaek!
Haaa~ memang takda bakat buat ais kacang sendri. pakai hentam je sukatannye.
tapi rasa still sedap :p



*rindu nak berbuka puasa dgn sidia :(

Related Posts with Thumbnails