06 June 2010

contest : 'by myself' by soclose2213

***
***
***
(pehal bnyk bintang plak nih???sibuk ja!)


Menarik kan contest di atas. Kan? kan? Aku tengok pun terus teruja nak meng'join'kan diri. Okek! Ayuh kita tengok apew yang kene buat. Kali ni contest telah dianjurkan oleh Macik So Close 2213. Tarikh contest ini akan ditutup sempena ulang tahun kelahiran beliau iaitu pada lapanbelasjunduaribusepoloh :) . Rasanya sempat lagi kalo korg nak men'snap' picturepicture korang untuk contest ini. OKEK! Bagi sesaper yang berminat untuk meng'join'kan diri dalam contest ini anda boley la beramairamai menyemak peraturanperaturan di kedai 7eleven dan membeli slurpee   SINI (:
***

***

***
Prufffff~
Disebabkan aku gagal membayar pampasan yang diminta,
dengan ini aku sukarela menggadaikan gambargambar ini sebagai cagarannya
(weeekk!! drama lebey :p)


Macik diatas ini adalah 'Cik Putput'. Keduadua gambar ini telah di'snap' di dalam satu bangunan yang sama pada waktu yang berbeza (selang 1 minit), pakaian yang sama, cermin yang sama, handphone yang sama dan posing yang berlainan semasa mengikuti rombongan ke 'site visit' bersamasama bos sewaktu berpraktikal di JKR Negeri Perak.

2 org conteng di jamban:

soclose2213 said...

salam dear,

dtg tgk macik nyer pic..
so nice..

syarat seme ok,,

gd luck yap..

Cik Putput said...

yeay! mekaseh kerana menjenguk ke belog sy..


p/s: pick me! pick me! as the winner :) :) :)

Related Posts with Thumbnails